Akciós termékek

Ár 9 999 Ft

Kezdőlap » Kávék

Kávék

Rendezés 
Gyártó  

65 % Arabica, 35% Robusta tartalmú keverék, mely markáns, kiegyensúlyozott ízvilágot kínál. Ár: érdeklődjön!
 

 80 % Arabica, 20% Robusta tartalmú keverék, melyben az egyedi pörkölésű kávészemek tökéletes ízharmóniát alkotnak. Egyedülálló nagynyomású szelepes csomagolásban.
 

 100% arabica keverék a gyümölcsös ízek kedvelőinek.
 

 90% Arabica, 10% Robusta tartalmú keverék, mely a klasszikus espressot testesíti meg szenvedélyes karakterével. Egyedülálló nagynyomású szelepes csomagolásban.
 

 


 1909-et írunk, amikor is Ambrogio Cagliari sok évnyi Brazíliában töltött évek és kávébab keverékeiért járó magas kitűntetések után megnyitotta az első pörkölt kávé és kóstoló üzletét Modena-ban. Több, mint 100 évig és 4 generáción keresztül adta tovább a Cagliari család a tudást a kávé eredetiségéről, azok gyártási titkáról, tapasztalatairól, illetve a mély, őszinte odaadásukat a kávé felé. Idővel a Cagliari család átalakította a kis üzletüket, a Bottega del Caffé-t egy modern és korszerű céggé, amely hű maradt a legősibb értékükhöz: a minőséghez. Ez egy olyan cél, amelyet aközben értek el, hogy folyamatosan törekedtek az ültetvények és a kávé magas minőségének  biztosítására; különböző kávé típusokat pirítottak egyesével, mielőtt művészin összekeverve létre nem hozzák a széles termékcsaládú Caffé Cagliari-t. 

Kapcsolat

Borház Magyarország Kft.

Cím: Borkő u. 12.

1222 Budapest

E-mail cím: info@borhazmagyarorszag.hu

Telefonszám: 06-1/2262-387 / 06-20/3290-963

YzI5MmJk