Kezdőlap » Borok » Taschner - Rosé 2017


        

Taschner - Rosé 2017

 

Termelő: Taschner
Jelleg: Száraz
Szín: Rosé
Űrtartalom: 0,75 l.
Ár (nettó) : 1 205 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
1 530 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Kékfrankos  Rosé 2017
Oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel ellátott, száraz rosébor
Rosét készíteni egyszerű. Vagy mégsem. Mert mi is a rosé bor? A rosét mindig kékszőlőből, gyorspréseléssel készítjük. A színe és a tulajdonságai miatt inkább a fehérborokhoz áll közelebb. Tulajdonképpen bármilyen kékszőlő szóba jöhet. Mivel a kékfrankos rendkívül alkalmas erre a célra is, ráadásul Sopronban vagyunk, így ezt a fajtát választottam.
A jó rosé látszólagos titka a szőlőfajtán túl, a termőhelyben, a helyes szüreti időpont megválasztásában, és a gondos pincemunkában keresendő. Nálam kiemelt borfajta, ennek oka a sikeressében és a növekvő eladásokban rejlik. A fogyasztó pedig nem csalódhat a Taschner roséban. A Fertő-parti dülőkhöz képest, hűvösebb klímájú Dudlesben, Lang Schillingben fekvő ültetvényeink bódító illatokat, üde, kellemes savtartalmat produkálnak a borban.
A borról pedig, amit 2014-ban kínálunk:
A színe mint a virágzó cseresznyefa,illatos akár egy kosár hajnalban szedett gyümölcs és könnyed,mint a fátyol.Friss,játékos savai,üdesége,finoman elnyújtott utóíze festi teljessé az élményt,amely a nyarat varázsolja elénk,bárhol bármikor.

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Kapcsolat

Borház Magyarország Kft.

Cím: Borkő u. 12.

1222 Budapest

E-mail cím: info@borhazmagyarorszag.hu

Telefonszám: 06-1/2262-387 / 06-20/3290-963

OTVhZTM0ZW