Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DropShipping - Online Vállalkozóknak

Amennyiben kiváló online-marketing vénával megáldott vállalkozó vagy, csak akkor olvass tovább..

Italnagykereskedésünk dropshipping rendszerben biztosít helyfüggetlen üzleti modellt, befektetési költségek nélkül.

Mi az italokhoz és a logisztikához értünk. Hiszünk abban, hogy nálunk sokkal jobb marketingesek vannak, ezért számukra szeretnénk biztosítani egy helyfüggetlen és jól jövedelmező partnerprogramot, a jelenlegi piaci változásokhoz igazodva.

Mi az a dropshipping?

Leegyszerűsítve, egy laptoppal, a világ bármely pontjáról menedzselhető kereskedelmi vállalkozás, mely során elég egy webáruházat üzemeltetni, és csupán a marketinggel foglalkozni.

Két fontos szereplője van a dropshipping modellnek. az egyik a webáruház(Ön), a másik a dropshipper (jelen esetben a Borház).

A dropshipping egy olyan 21. századi, költséghatékony üzleti modell, melyben a webáruházban keletkezett megrendelések automatikusan továbbítódnak a dropshipper számára, aki haladéktalanul, időveszteség nélkül kezdi el a termékek kiszállítását a Vevő részére.

Ez azt jelenti, hogy a dropshipperhez fognak befutni az Ön megrendelései, ő raktározza a termékeket, majd a vásárlás után ő csomagolja, szállítja.

A webáruház profitja egy előre meghatározott forgalmi százalék, mely minden hónap fordulópontján kerül átutalásra.

Dropshipping előnye tehát, hogy a webáruház tulajdonosának nincs szüksége: árukészletre, raktárra, raktárosokra, szállító járművekre, stb. ami a komplett kereskedelem kiszolgálásához kell, így azokba beleinvesztálnia sem kell.

Az induláshoz elég egy profi, a termékekkel felöltött webshop, melyet Partnerünk havidíjas megoldásban biztosítani tud számodra.

Ha úgy gondolod, hogy partnerprogramunkat Neked találtuk ki, jelentkezz az alábbi űrlapon és megkeresünk, a részletekkel!