Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Ön Sajátcímkés Üdítője

AZ ÖN SAJÁTMÁRKÁS ÜDÍTŐJE

Mi vagyunk az Ön teljes körű szolgáltatási partnere, ha szeretne a Vállalkozása számára sajátmárkás üdítőket, melyeket 100 %-ig a saját arculatára szabna, ezzel emelve a kínálatának exkluzivitását. Ötleteit megbízhatósággal, szakértelemmel és gyorsasággal segítjük a megvalósítás irányába.

 

Üdítő- és italkereskedelemben eltöltött évtizedes múltunk garantálja, hogy a megfelelő minőséget biztosítjuk az Ön számára is.

 

 

AMIBEN SEGÍTÜNK, HOGY MIHAMARABB A KEZÉBEN LEGYEN A TERMÉKE


Célunk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb kapják kézhez új termékeiket, így szolgáltató Partnereinkkel karöltve a következőkben tudjuk gyorsítani a folyamatokat.

·Termékminták

·Grafikai tervezés,

·Nyomdai kivitelezés,

·Termékek legyártása,

·Raktározás,

·Szállítás.

A grafikai tervezést természetesen a saját grafikusuk is végezheti, ekkor megadjuk a kötelező adattartalmi és technikai részeket.

 

JELENLEG ELÉRHETŐ ÍZEK

Portfóliónk összeállítása során a hagyományos üdítőket kicsit tovább gondolva, a mai trendek figyelembevételével állítottuk össze. Elsődleges szempont volt a kitűnő ízvilág mellett a természetes összetevők és a gyümölcstartalom biztosítása. Sikerült olyan szortimentet összeállítani, amiben mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő üdítőitalt és megfelelően magas minőséget képvisel a hazai piacon.

·Málna-Citromfű

·Bodzavirág - lime - menta

·Limonádé Classic

 

FONTOS PARAMÉTEREK

·Kiszerelés: 0,5 L. Pet

·Csomagolás: zsugorfólia / 12 db.

·Szavatossági idő: 12 hónap

 

Amennyiben érdeklik a további részletek, akkor az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után megkeressük.