Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Borház Magyarország kiskáté (avagy kvázi-krédó)

A próféta megvilágosodása

„Az ember dolga felnőttként nem más, minthogy fiatalkori bűneit jóvá tegye.” Ha ez igaz, akkor minden bizonnyal azért kellett megszületnie a Borház Magyarországnak, hogy az alapító-tulajdonos, Gáspár Tamás a minőségi ital- és borfagyasztás mellett egy életre elköteleződve levezekelje azt a rengeteg boros kólát, macifröccsöt és vodkanarancsot, amit nem is olyan régen megboldogult ifjúsága alatt elfogyasztott. És ahogy a szentek életéről szóló legendák is mindig a megtérés pillanata köré szövik kalandos történetüket, úgy Tamás pályafutása is egy sajátos megvilágosodáshoz (na, nem szentté, csak szesszé avatódott) kötődik. Még egyetemistaként, egy váratlanul szerencsés fordulatú baráti iszogatás közben kezébe akadt egy jó, egy igazán jó bor, ami a reveláció erejével hatott rá. Feltette magának a bűnösök örök kérdését: hogy és hol tévelyeghettem eddig? Ráébredt arra is, hogy rengeteg ember soha nem kapja meg az esélyt arra, hogy személyes ízlése, preferenciája alakulhasson ki, hiszen soha nem kerülnek a kezébe olyan borok, amiket pedig szeretne – és meg is tudna fizetni. Elképedt azon, hogy ez aprócska ország huszonkét borvidéke mennyi kincset, mennyi nehezen felfedezhető és felszínre hozható drágakövet rejt. Ekkor határozta el, hogy barátaival felkutatja, láthatóvá és elérhetővé teszi e drágaköveket egy kifejezetten autentikus (akkori néven kézműves) borokat forgalmazó nagykereskedést létrehozva.

A próféta küldetése

Ez az akkor – sőt nagykereskedelmi formában máig – egyedülálló küldetés nem egy hagyományos cégformát követelt: a Borház Magyarország egyszerre családi és baráti vállalkozás. Ahhoz, hogy valaki folyamatosan kísérletezzen, új borászatokat fedezzen fel, a meglévő partnerekkel napi és emberi kapcsolatot tartson fenn, hogy ötleteivel, tapasztalatával az ő fejlődésüket is segítse, nemcsak szakmailag, hanem emberileg is kikezdhetetlen közösségre van szükség. A Borház Magyarország titka a minőség állandósításában és a folyamatos megújulásban egyszerre keresendő. Kevesen dolgozunk itt, de mind nagyon nagy örömmel és lelkesedéssel. Rendszeres összejöveteleinken újra és újra megkóstoljuk azokat a borokat, amiket azután a fogyasztóknak is ajánlunk, mert tudni akarjuk és tudjuk is, hogy mi van a palackban. Mondhatjuk úgy is: a Borház Magyarország csapata személyes garanciát vállal azon borok minőségéért, amit kínálatában tart. Ez a küldetésünk: megtalálni és megszerettetni a kis és közepes, családi és baráti pincészeteket.

A Te dolgod

A te dolgod így hát nem más, mint bízni bennünk, hiszen mi nemcsak szeretjük, értjük is a bort. Böngészd végig szinte minden borvidéket lefedő kínálatunkat, olvasd el személyes beszámolóinkat a borászatokról és boraikról, és a kóstolás élményében válj te is csapatunk virtuális tagjává! Minket nemcsak a vásárlásod, a véleményed is érdekel: írd meg, mit rendeltél tőlünk, hogy ízlett, mit főztél hozzá, kivel fogyasztottad el, hogy nekünk és másoknak is segíts megtalálni a legtökéletesebb ételpárosítást, sorrendet vagy akár alkalmat! Ha rendszeresen látogatod honlapunkat, kedvezményeink és akcióink segítségével a legkiválóbb borok megvásárlása mellett most még spórolhatsz is!

Vár szerettel és jó borokkal,

a Borház Magyarország csapata